Irak Nakliye Firmaları


Irak nakliye firmaları arasında tercih yapmak oldukça zordur. Uygun fiyata Irak nakliye hizmeti ararken, hizmet aldığınız esnada veya taşınma sonrasında hasar alan eşyalarla karşılaşmayı kimse istemez. Irak kargo ve nakliye sektöründe uzun yıllar hizmet vermiş olmanın tecrübesiyle MOVEN LOJİSTİK olarak sizlere kusursuz hizmet garantisi veriyoruz.
Bugüne kadar özenerek satın almış olduğunuz eşyalarınız nakliye sırasında zarar görüp değer kaybetmesin.

Irak’a yapılacak nakliye ihtiyaçlarınız için kendinize uygun bir firma arıyorsanız işte size tavsiye. MOVEN LOJİSTİK firmamızın filosunda bulunan donanımlı araçlarımızla paketleme işlemlerimiz kusursuz bir şekilde yapılmaktadır. Irak’a göndermek istediğiniz tüm eşyalarınız özenle araçlarımıza yüklenerek karayolu veya havayolu ile Irak’taki adresinize teslim edilir.

Irak nakliye firmaları arasında en güvenilir isim olan MOVEN LOJİSTİK Uluslararası Evden Eve Nakliyat & Otomobil Taşımacılığı ile güvenli evden eve nakliyat hizmeti alabilirsiniz. Kıyafetleriniz, mutfak gereçleriniz, beyaz eşyalarınız, sökülmesi gereken iri mobilyalarınız, camlı vitrinleriniz, kırılacak değerli eşyalarınız ve aklınıza gelebilecek her türlü eşyayı tek tek hiçbir zarar görmeyecek şekilde Irak nakliye firması hizmetimizle taşıyoruz.
İletişim Bilgilerimiz
Adres: Mesihpaşa Mh. Ceylan Sk. No:2 Laleli – Fatih / İstanbul
Telefon: +90 212 703 25 53

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Irak Kargo

Irak Nakliye Firmaları ve Fiyatları